Je mag ons altijd bellen
0591 64 65 22

Werkgever

Zoekt u een partner voor de loopbaantrajecten van uw medewerkers?
 

Personeelsdiensten

Wij bieden u een breed aanbod aan dienstverlening op het gebied van werving van personeel, loopbaanontwikkeling, mobiliteitsvraagstukken, begeleiding op de werkvloer en re-integratie.
 

Óók Broekmann

Broekmann Personeelsdiensten neemt werk aan van bedrijven in de bouw-, productie-, assemblage- en distributiesector. Dit werk wordt uitgevoerd binnen onze trajecten voor werkzoekenden, zie voor meer informatie bij werk uitbesteden.


Ons aanbod

Broekmann Personeelsdiensten biedt u een landelijk dekkend aanbod. Wij zijn partner in het Centrum Re-integratie & Outplacement (CEREO) en kunnen alle diensten daardoor in geheel Nederland aanbieden, waar nodig uitgevoerd door een partnerorganisatie.
  • Wilt u graag de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers in uw organisatie verhogen? Onze loopbaancoach ontwerpt een op de medewerker toegesneden advies.
  • Zit uw medewerker vast in een bepaald werkpatroon en kan hij of zij ondersteuning gebruiken? Ook daarvoor bieden onze loopbaancoaches uitkomst in een op maat gemaakt loopbaantraject!
  • Gaat uw organisatie reorganiseren of heeft u een arbeidsconflict met uw medewerker? Wij voeren outplacementtrajecten uit met oog voor werkgever en werknemer.
  • Is uw medewerker (langdurig) ziek en kan hij of zij haar werk niet meer naar behoren uitvoeren? Bekijk onze mogelijkheden voor een 2e spoor traject.
  • Ook wanneer u zelf eigen risicodrager bent voor de WIA en wanneer uw medewerker in aanmerking komt voor een WIA uitkering kunt u een 3e spoor traject bij ons opstarten.
  • Indien een arbeidsdeskundig onderzoek gewenst is, kunt u dit via Broekmann Personeelsdiensten regelen. Wij brengen snel in kaart wat uw zieke medewerker nodig heeft om terug te keren naar arbeid
  • Met sollicitatiebegeleiding ontvangt u of uw medewerker ondersteuning bij alle zaken die bij het solliciteren belangrijk zijn.
 
Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive