Je mag ons altijd bellen
0591 64 65 22

Partner van CEREO

Broekmann Personeelsdiensten biedt u een landelijk dekkend aanbod.

Dat kunnen wij realiseren omdat wij partner zijn van CEREO (Centrum Re-integratie & Outplacement), een samenwerkingverband van kwalitatief hoogstaande loopbaan- en re-integratiebureaus. Al onze diensten bieden we daarmee door geheel Nederland, waar nodig uitgevoerd door een partnerorganisatie.

Dat is handig indien u niet alleen in het noorden van Nederland gevestigd bent, maar door geheel Nederland. U kunt dan volstaan met één inkoopprocedure waarbij wij via CEREO dezelfde kwaliteit en werkwijze voor al uw vestigingen garanderen. 

Andersom werkt het natuurlijk ook. Indien uw hoofdvestiging niet in Noord Nederland gevestigd is, maar vanuit deze hoofdvestiging wel behoefte heeft aan een personeelsdienst voor een vestiging in het noorden, dan kunt u dat via CEREO makkelijk en vertrouwd regelen. Via uw reguliere CEREO-partner weet u dat u voor een vertrouwd adres kiest.

Bent u niet in Noord Nederland gevestigd, maar heeft u wel medewerkers in de noordelijke regio aan het werk? Ook dan kunt u via CEREO makkelijk een personeelsdienst bij ons regelen.

Ga voor meer informatie naar de website van CEREO.
Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive