Je mag ons altijd bellen
0591 64 65 22

Het team


foto volgt

Ben Reening

Jobcoach en re-integratiebegeleider.
Werken bij Broekmann is erg gevarieerd, dat merk ik als jobcoach. Niet alleen door contacten met werkgevers en kandidaten, maar ook door de eigen werkplaats en de speciale projecten van Broekmann.


foto volgt

Bennie Broekmann

Directeur.
Ik ondersteun werkgevers bij mobiliteitsvraagstukken. Via oprechte, persoonlijke aandacht kansen voor de toekomst aanboren, dat is voor mij de kern van het werk. 


foto volgt

Chantal de Vos

Algemeen directeur.
Strategie, het coördineren van processen, structuur aanbrengen en bewaken, (nieuwe) projecten uitwerken en monitoren, contacten met externe partijen, nieuwe kansen ontdekken, budgetten bewaken. Het motiveren en inspireren van collega’s door aanwezig te zijn, te luisteren en mee te denken. Zo maar een kleine opsomming van mijn dagelijkse werkzaamheden bij dit mooie bedrijf.


foto volgt

Erik Masselink

Bedrijfsleider en jobcoach.
Ik begeleid mensen op hun werkplek en geef daarbij werkgevers praktische ondersteuning. Ik luister goed naar de wensen en ambities om daarmee samen te ontdekken hoe dromen waargemaakt kunnen worden.


foto volgt

Esther Smeenge

Re-integratiebegeleider en loopbaancoach.
Wie ben je, wat wil je, wat kan je? Die vragen kun je van mij verwachten. Ik leer je graag kennen om samen de uitdaging aan te gaan om met volle inzet jezelf klaar te maken voor de arbeidsmarkt en nieuw werk te vinden.


foto volgt

Geke Broekmann

Begeleider.
Ik begeleid werkzoekenden bij een variëteit aan opdrachten en werkzaamheden.  Daardoor ontdekken zij wat bij hen past en ontdekken ze nieuwe mogelijkheden. Ondertussen werken we aan het opnieuw structuur krijgen in het dag- en werkritme.


foto volgt

Gera Huisman

Re-integratiebegeleider en loopbaancoach.
Het begeleiden van mensen met als uiteindelijke doel samen een leuke werkplek te vinden, geeft mij veel energie. Het proces daar naar toe, gaan we samen aan. Ieder traject is verschillend qua uitvoering en tijdsduur. Dat geeft de mogelijkheid om te doen wat goed en nodig is, waardoor het traject wordt gedragen door beide partijen.


foto volgt

Ina Jonkeren

Jobcoach en loopbaancoach.
Mijn begeleiding is heel praktisch gericht op persoonlijke interesses. Werk je bijvoorbeeld graag met je handen? Wij zoeken een plek waar je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Samen werken we aan het realiseren van jouw doel: een baan met werkplezier.


foto volgt

Jorinde van Winden

Administratie, financiën en personeelszaken.
Voor alle financiële en personele zaken kun je bij mij terecht. Ik ben als een spin in het web bij Broekmann.


foto volgt

Judith Gerrits

Re-integratiebegeleider.
De kwaliteiten van een kandidaat ontdekken en samen op zoek naar een werkplek die goed bij iemand past, dat geeft mij werkplezier. Bij Broekmann doen we dat in een informele en nuchtere sfeer, dat werkt prettig en levert resultaat.


foto volgt

Miriam Nijveldt

Trajectbeheerder.
Ik zorg dat alle formulieren en aanvragen voor trajecten op de goede manier verwerkt worden zodat de coaches al hun tijd aan de klanten kunnen besteden. Wij werken als team heel prettig en menselijk samen, dat merk je als klant ook!


foto volgt

Theo Berends

Werkplaats chef.
In onze werkplaats bootsen we een echte werksituatie na, waar werknemersvaardigheden ontwikkeld worden en werkritme opgedaan wordt. Dit als eerste stap naar een nieuwe werkplek.


foto volgt

Wendy Elling

Re-integratiebegeleider en jobcoach.
Ik ondersteun mensen bij het ontdekken van hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Uitgaande van jouw motivatie, kwaliteiten en wensen gaan we samen aan de slag om verder te komen. Soms gaat dit in kleine stapjes en soms met grote sprongen. Met persoonlijke aandacht voor de situatie, mijn kennis over beperkingen/wet –en regelgeving en enthousiasme over de meerwaarde van werk of dagbesteding voor iedereen probeer ik het beste in iemand naar boven te halen.


foto volgt

Wolter Kiekebos

Plaatsvervangend werkplaatschef.
Bij ons in de werkplaats of op locatie technische ondersteuning bieden en een echte werksituatie nabootsen met als doel om de mensen werkfit te maken, dat is mijn werk. Denk bijvoorbeeld aan houten schuttingen maken, meubilair, pallets in elkaar zetten, computers demonteren of fietsreparatie.


foto volgt

Yvonne Bekkema

Projectleider Het Carrousel 50plus.
Verbinding maken tussen bedrijven en werkzoekende 50plussers, dat doe ik creatief, praktisch en op persoonlijke manier. Ik zet mijn ervaring graag in voor een groep die barstensvol talent zit zodat niemand langs de lijn hoeft te staan.


Website en CMS ontwikkeld door X-Interactive